Hallo wereld!

Finess Financiële Dienstverlening richt zich op alle facetten van de financiële administratie, van het verrichten van administratieve handelingen, het verstrekken van financiële adviezen maar ook interim diensten en interim management ter plaatse.

Kortweg:

uw administratie

fiscale aangiftes btw, vennootschapsbelasting, loonheffing

salarisadministratie

kostprijscalaculaties

investeringsberekeningen

complexe rekenmodellen en maken van financiële scenario’s

interim diensten

interim management

financiële adviezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>